lauantai 8. marraskuuta 2014

Häähumua Helsingissä

Tänään on vuorossa Save The Date -häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla. Onnetar suosi kerrankin ja voitin 4 hengen ryhmälipun Revelations:n blogiarvonnassa, joten vien messuille pikkusiskoni sulhasineen, sekä yhden serkuistani. Siskoni on menossa ensi kesänä naimisiin ja olen häissä kaasona ja serkkumme morsiusneitona, joten tämä on loistava tilaisuus keskittyä yhdessä kaikenlaisiin hääjuttuihin. Messuilla on näytteilleasettajien lisäksi hääkirppis, joten ties mitä löytöjä siellä tekee!

Käyn niin harvoin Helsingissä (varsinkin siten, että olisi aikaa kierrellä muuten vain), että haluaisin lisäksi päästä kiertelemään muutamassa sisustusliikkeessä, joita olen muiden blogeissa ihastellut.

Otin reissuun mukaan ihan kunnon järjestelmäkameran, joten tarkoitus on myös harjoitella kuvien ottamista pitkästä aikaa jollain muullakin laitteella, kuin älypuhelimella... Harjoitus tekee tunnetusti mestarin, joten ei auta kuin lähteä kokeilemaan. Lopputuloksen laadusta riippumatta tiedossa siis kuvia sekä messuilta että mahdollisesti sisustusliikkeistä, mikäli niihin ehditään. Sitä odotellessa, mukavaa viikonloppua kaikille!

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!