maanantai 8. joulukuuta 2014

Syntymäpäivä ja 2. adventti









Vieraiden pipareista tuli omia hienompia, joten päätinpä kuvata nämä. Piparkakkutaloista puolestaan tuli... luovia, ne jääköön kuvaamatta!


Eilen oli 25-vuotissyntymäpäiväni, joka alkoi mukavasti sänkyyn tarjoillulla aamupalalla, joka oli pannukakkuja mustikoiden, banaanien ja itsetehdyn nektariinisiirapin kanssa, kaurapuuroa mummon tekemällä omenasoseella ja jasminteetä. Kiitos A, kylläpä tunsin oloni hemmotelluksi! Koiratkin olivat super onnellisia, koska jaksoin syödä pannukakut, mutta puuro oli jo hieman liikaa ja niinpä koirat hotkivat puuroni onnellisina kitusiinsa. Yhden kuvan nappasin annoksesta kännykälläni ennen kuin hyökkäsin aamupalan kimppuun, joten kovin julkaisukelpoista todistetta tästä ei valitettavasti ole.

Lahjaksi A:lta sain Design House Stockholmin Block valaisimen! Ratkesipa ainakin täksi erää yövalaistusongelma, nimittäin nyt minun yöpöydälläni majailee Block ja A:n pöydällä puolestaan Siltanen | Sandbergin Turn on -valaisin. Vanhemmiltani sain Lumoavan Bella -kaulakorun, jota olen kovasti ihastellut aiemmin ja joka sopii minulle oikein hyvin, onhan nuoremman koirani nimi Bella.

Aamupäivällä siivoilin kotia ja sen jälkeen lisäsin hieman joulukoristusta; taittelemani origamitähdet ripustin hakaneuloilla naruun roikkumaan ja koko virityksen teippasin seinälle. Osa tähdistä päätyi roikkumaan oksaan, jonka hain ulkoa. Siinä roikkuvat lisäksi Lontoon reissulta ostetut joulukoristeet (Beagle ja joulukuusi) sekä Iittalan Muumimuki -koristeet. Joulupallot laitoin kulhoon esille.

Leivoimme A:n kanssa juustosarvia, joulutorttuja ja piparkakkutalojen palat sekä muutaman piparin. Illemmalla meille saapui hyvät ystävämme ja heidän reilun vuoden ikäinen poikansa, joka on myös meidän kummipoikamme. Yhdessä koristelimme pipareita ja piparkakkutalot. Hurja miten nopeasti nuo lapset kasvavatkaan! Sain ystäviltä lahjaksi kauniin perhosorkkidean sekä hauskoja suklaakonvehteja, jotka ovat cocktailien makuisia. Näitä maistellaan varmasti tyttöjen kesken!

Vieraiden lähdettyä vaihdoin mukavan kotiasun päälleni (rakastan Onepiece -haalareita!!) ja katsoin tv:stä elokuvan yhdessä A:n kanssa. Olipa ihanan rento ja mukava syntymäpäivä! Ja toinen adventti, sieltä se joulu lähestyy kovaa vauhtia. Pitänee tosissaan ruveta pähkäilemään joululahjojen kanssa!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä siellä kauniilta! Niin se vaan joulu alkaa lähestyä, vaikka ulkona voisi luulla jotain ihan muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan totta, keli voisi olla hieman jouluisempi. Olin kuitenkin tyytyväinen, että tänä vuonna sain valkoisen syntymäpäivän, joskin lumet sulivat sitten yön aikana pois. Ehkäpä jouluksi vielä saadaan kauniin luminen maisema :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!