maanantai 29. kesäkuuta 2015

Meidän koti osa 6: Terassin sisustus

Meidän kodin yksi ihanimpia puolia on oma pieni piha. Suurin osa siitä on patiota, pieni alue on jätetty nurmikolle ja istutuksille. Keittiön ikkunan eteen jää aidattu patioalue, johon olen alusta asti haaveillut laittavani suuren terassisohvan, ruokapöydän ja grillin. Nyt yksi osa tästä haaveista on toteutettu, nimittäin löysin meille 180 cm x 190 cm -kokoisen kulmasohvan Maskun alennusmyynnistä. Sohva meni heti tilaukseenja saapui kahdessa päivässä, juuri ennen juhannusta. Silloin kelit eivät vielä olleet kovin kesäiset, mutta nyt alkaa näyttää hyvältä ja sohvalle on saatu käyttöön!

Tältä patio näytti ennen:


Ja tältä se näyttää nyt:Aurinkopurje suojaa sekä auringon haitalliselta UV-säteilyltä, sekä hieman sateelta. Se myös ehkäisee mustien sohvatekstiilien haalistumista. Purje on Rautiasta ja se on kokoa S. Somisteeksi keräsin luonnonkukkien pulloihin. Tässä on ihana nautiskella helteisistä päivistä lueskellen!
Pinaatti ja peruna rehottavat juuttisäkeissä. Porttiin olen laittanut muutaman sinisävyisen orvokin korissa ja ne kukkivat nyt kauniisti.


Nyt saa kesä tulla, kun on löhöilypaikka kunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!