perjantai 13. maaliskuuta 2015

Et ehdi edes kissaa sanoa...

Nooran niksipirkasta huomenta!

Mitä tehdä, jos sinulla on laattalattia (vaikkapa vessassa), jossa ei ole lattialämmitystä, ja haluaisit siihen lämmityksen, mutta et voi sitä laittaa? Kokeilepa vaikka seuraavaa: 

Laske koirat aidatulle pihalle aamupissalle ja huomaa, että sisäkissasi, joka ulkoilee kesäisin valvottuna pihalla, päättää yhtäkkiä tehdä äkkisyöksyn vapauteen. Karju kissalle, joka ei tietenkään kuuntele, vaan ryömii jo portin alla koirien tuijottaessa hämmästyneenä. Heitä pikaisesti päällesi toppi ja trikoot, sillä olet tietenkin alushoususillasi, koska ajattelit pukea koirien ulkoillessa. Sukkia ei tietenkään kannata laittaa, koska Crocksiesi päällä sattuu olemaan iskuporakone ja muut kengät on kaapissa ja liian hitaasti puettavissa. Hilpaise paljain jaloin kissan perään ja kiitä mielessäsi rakasta puolisoasi, joka on pari päivää aiemmin puhdistanut pation jäästä. Paimenna kissa takaisin sisälle ja mene vihdoin vessaan, koska et tietenkään ole ehtinyt vielä tänä aamuna käymään kissan vedettyä ylläristuntit juuri kun olit aikeissa mennä. Ja tadaa! Pöntöllä istuessasi voit sitten miettiä että oliko vessan lattiassa sitä lattialämmitystä, kun se tuntuu nyt jalkaan niin lämpimältä. Ei ole. Se vaan tuntuu kylmissä jalkapohjissa siltä. Onpa kätevää!

Tässä siis kaikille ihan ilmainen vinkki, jos lattialämmitystä olet jäänyt kaipailemaan. Omakohtaista kokemusta on, joten lupaan, että toimii. Siis ainakin jos ulkona on joku pari astetta lämmintä ja maa vielä umpijäässä, kuten nyt. Eli eikun vaan kokeilemaan! Toimii myös ilman kissaa, mutta silloin se on jo vähän oudompaa ;)

PS. Muru lähettää terveisiä, miau ja purr vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!