keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Meidän koti osa 4: WC

Tajusin jokin aika sitten, että olen esitellyt meidän kodista vain pienen osan. Siispä tässä postauksessa esittelenkin meidän alakerrassa keittiön ja olohuoneen välissä olevan vessan.

Tila on hankalan mallinen - kapea ja pitkä. Kaikki toiminnot on sijoitettu ovelta katsottuna oikealle seinälle, ensin pesuallas, sitten pönttö ja perällä pyykinpesukone. Käytännöllisempää olisi, jos pyykinpesu tapahtuisi samassa kerroksessa makuuhuoneeseen kanssa, jolloin pyykkiä ei tarvitsisi roudata ensin alas pestäväksi ja sitten ylös säilytykseen ja käytettäväksi, mutta tämäkin ratkaisu kuitenkin toimii ihan ok. Eipä tarvinnut muuton yhteydessä kantaa pyykinpesukonetta yläkertaan!

Väritykseltään vessa on ruskean sävyinen, lattialaatat ovat vaaleanruskeat ja seinälaatat tummanruskeat. Omaan makuuni olisi enemmän harmaa tai valkoinen väritys, mutta ilme on näinkin ihan siisti, joten ei valittamista. Seinissä on valkoinen lasikuitutapetti.

Joskus tulevaisuudessa haluaisin vaihtaa peilikaapin tilalle pyöreän peilin ja jonkun kivan valaisimen, sillä inhoan loisteputkia! Pyöreä peili rikkoisi kivasti tilan kulmikkuutta ja peili veisi peilikaappia vähemmän tilaa syvyyssuunnassa, jolloin vessa tuntuisi tilavammalta. Valaistuspuoli tuottaakin enemmän päänvaivaa, sillä vessassa ei ole lainkaan paikkaa kattovalaisimelle. Pitää selvitellä josko siihen kuitenkin sellaisen voisi joskus asentaa. Olisi kiva saada hyvä yleisvalo, sekä meikkaamiseen sopiva kirkkaampi kohdevalo peilin läheisyyteen seinälle. Allaskaappina vetolaatikosto olisi kiva, mutta ei taida näin kapeaan tilaan mahtua.


Pyykkikorina on Luhdan kannellinen paperinarukori, pyyhkeet Pentikiltä, kynttilät H&M Home ja tarjotin Iittala. Orkidean olen saanut lahjaksi ja ruukku on Prismasta. Roskis on muistaakseni Anttilasta. Seinällä on Ikeasta hankittu taulu, jossa on Picasson hauskoja eläinaiheisia viivapiirroksia. Maton olen virkannut itse.

Tämmöstä tänään. Mitäs teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!