maanantai 26. lokakuuta 2015

Vepsäläisen VIP-sisustusilta Kuopiossa 15.10.

Syyslomaviikollani Kuopion Vepsäläisessä järjestettiin VIP-sisustusilta, ja kun kuulin Modernisti Kodikas -blogin Kertun tulevan tapahtumaan, päätin että sinne on itsekin sitten mentävä! Olen lukenut Kertun ihanaa blogia siitä asti, kun ylipäätään löysin sisustusblogien ihmeellisen maailman, ja Modernisti kodikas onkin ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani. Halusinkin siis päästä tapaamaan naisen tuon upean blogin takaa, ja niinpä klikkasin itseni ilmoittautuneeksi iltaan ja menin paikalle ihmettelemään mitä olisi luvassa.

Ensimmäisenä vastassa olikin Ihana Kerttu, jonka kanssa pääsin vaihtaamaan pari sanaa, ja paikalla oli myös opiskelukaverini, joten en tuntenut oloani ihan orvoksi. Sanni muuten kirjoittaa itsekin blogia, käypä tsekkaamassa täältä! Heti ovesta sisään astuttaessa vastassa oli myös todella houkuttelevan näköinen ruokapöytä upeine herkkuineen, joita käytiin sitten myöhemmin hieman santsaamassakin...

Kerttu piti sisustusillassa esityksen syksyn sisustustrendeistä, ja sain nyökytellä myönnellen, sillä itsekin olen samanlaisia suuntauksia blogien ja lehtien perusteella aistinut. Ilahduttavaa oli myös huomata, että sen lisäksi, että Kerttu osaa kirjoittaa hyvää tekstiä (mikä ei nykyisin tunnu olevan mikään itsestäänselvyys), oli hän myös oikein luonteva puhuja. Viimeisenä ohjelmanumerona huutokaupattiin upea Artekin A810-lattiavalaisin. Lähtöhinta oli pyöreät 0 €:a, ja lopulta lamppu lähti onnellisen ostajan mukaan noin 1200 €:lla (ovh 1695 €)
Oli oikein mukava ilta, ja erityisesti oli ihana tavata ihmisiä, jotka on aiemmin tavannut vain netin välityksellä. Kertun blogista löytyy lisää kuvia tapahtumasta, sekä myös Jyväskylässä järjestetystä vastaavasta. Löytyypä sieltä kuva myös allekirjoittaneesta, ja kuvan Kertusta olen muuten räpsäissyt minä, Kertun kameralla tietenkin. Käykääpä siis katsomassa!

6 kommenttia:

 1. voi ei, olisipa ollut ihana päästä paikan päälle ! Kiva kun kuitenkin esittelit tapahtumaa, niin pääsin tätä kautta osalliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos pääsit tätä kautta edes jotenkin fiilikseen :) verkostoituminen on aina kivaa, ja kaikkien ihanien designhuonekalujen ympäröimänä tietysti vielä hitusen mukavampaa!

   Poista
 2. Voi vitsi nyt vasta luin tämän postauksen, kiitos blogini maininnasta ;) ja oli kyllä mukava ilta! Ja hyvä se kuva meistä kertun blogissa hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä kestä! Toivottavasti joku kävi kurkistamassa sinnekin :)

   Oli kieltämättä aika hyvä kuva :D ja muutenkin aika hauskaa päätyä noinkin suositun blogin kuvaan!

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!