sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hotellissa: Joensuun Sokos Hotel Kimmel

Lokakuu alkoi myrskyisästi, kun perjantaina Valio -myrsky riehui ympäri Suomea. Minä ajelin tuolloin kohti Joensuuta ja kauden ensimmäistä taitoluistelukilpailua, jossa toimin tuomarina. Tuulenpuuskat tanssittavat lehtiä ilmassa ja minä ajoin kieli keskellä suuta tuulen töniessä autoa sivusuunnassa. Varsinkin Kuopion pohjoispuolella olevilla Kallansilloilla vähän jänskätti, mutta onneksi matka sujui ongelmitta. 

Joensuussa majoitus tapahtui Sokos Hotel Kimmelissä (kisajärjestäjä huolehti kustannuksista), jossa en ollutkaan aiemmin käynyt. Huone oli perus hotellihuoneen tasoinen, varustuksena kaksi erillistä sänkyä yöpöytineen, nojatuoli, työpöytä ja telkkari. Kattovalaisinta ei ollut kuin eteistilassa, muu valaistus tapahtui pöytä- ja lattiavalaisimen avulla. Huoneen sijainti oli mietitty viikonloppurupeamaani (lauantai 13 h ja sunnuntai 10 h) nähden hyvin, sillä se oli ylimmässä kerroksessa ja käytävän päässä, jolloin muiden asukkaiden tai toisessa päässä sijaitsevan yökerhon äänet eivät häirinneet, ja sainkin molempina yönä nukuttua poikkeuksellisen hyvin (yleensä ennen kisoja pyörin sängyssä hereillä pitkään ennen nukahtamista, nyt nukuin kuin tukki). Huone oli muuten ihan siisti, mutta valkoisessa suihkuverhossa oli jotain ihokarvoja (korkeuden perusteella veikkaisin kainalokarvoja) ja sänkyjen välissä lattialla oli vissypullon korkki, joka oli eilisen siivouksen yhteydessä nostettu sängylleni (?!?). Tänäaamuna tarkistellessani ettei mitään ole jäänyt sängyn alle löysin myös pullon, jolle korkki kuului! 

Muuten hotelli oli oikein mukava, ja erityisesti aamupala oli mieleeni. Pidin myös kovasti seinävalaisimista, joilla oli valaistu se siipi, jolla huoneeni sijaitsi. Niistä en valitettavasti laiskuuksissani ottanut kuvaa, ja jälkikäteen harmittaa. Muotokielen perusteella epäilen että ne olisivat Paavo Tynellin suunnittelemat?


Hyvää kansallista korvapuustipäivää ja tietysti myös kansainvälistä Maailman Eläinten päivää! Muistakaahan rapsutella omia pieniä ja vähän isompiakin otuksianne!

PS. Olin laiska, enkä jaksanut roudata järkkäriä mukaani (kamalasti tavaraa muutenkin, kun on villapaidat ja toppapuvut sun muut), joten kuvat on otettu tabletilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!