perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vauvalle osa 1: Äitiyspakkaus 2016

Laskettuun aikaan on enää reilut yhdeksän viikkoa jäljellä. Sen vuoksi kävin tänään läpi meillä jo olemassa olevia vauvanvaatteita ja -tarvikkeita. Erityisesti halusin tarkistaa minkä verran meillä on minkäkin kokoisia vaatteita. Levitinkin sitten kaiken pitkin sänkyä, ja ajattelin koota niistä pienen postaussarjan, jottei yhteen postaukseen tule ihan liikaa kuvia. Ihan ensimmäisenä aloitan tämän vuoden äitiyspakkauksesta.

Äitiyspakkauksen saaminen oli ainakin itselleni tosi merkityksellinen virstanpylväs, olen nimittäin pienenä leikkinyt kovasti omalla äitiyspakkauksellani. En siis miettinyt hetkeäkään otanko äitiysavustusta rahana vai pakkauksena!

Pidin hirveästi viime vuoden pakkauksen sisällöstä, mutta mielestäni tämän vuoden pakkaus on vielä parempi (hankin Facebookin äitiyspakkauskirppikseltä edullisesti käyttämättöminä ne muutamat viime vuoden pakkauksesta haluamani vaatekappaleet)! Toki sieltä löytyy muutama juttu, mikä ei juuri minun silmääni miellytä, mutta pääasiassa vaatteet ovat aivan ihania! En yhtään osaa ajatella, että jotkut värit eivät kävisi tytöille tai pojille, joten mielestäni tämän vuoden pakkaus ei ole mitenkään liian poikamainen. Kyllä tytöille sopii ihan yhtälailla harmaa, sininen, vihreä ja turkoosi. Muutenkin olen vain äärettömän kiitollinen tällaisesta etuudesta, ihan mahtavaa saada tällainen jättipaketillinen vauvajuttuja ilmaiseksi! Ainoana miinuksena on vaatteiden tosi reilut koot, eli käytännössä yksikään pakkauksen vaatteista ei sovi ihan vastasyntyneelle. Toisaalta isompia vaatteita tarvitaan muutenkin enemmän, joten hyvä että niitä nyt on.

Äitiyspakkaus 2016.

Itse pakkaus on mielestäni tosi soma! Laatikko on sama kuin viime vuonna. Allaolevassa kuvassa on pakkauksen sisältö kokonaisuudessaan - aivan valtava määrä tavaraa!

Äitiyspakkaus 2016 - koko sisältö.
Eniten pakkauksessa on vaatteita. Allaolevassa kuvassa on pienimmät vaatteet, jotka käyvät koosta 50 alkaen. Tässä koossa löytyy pari kietaisumallista bodyn, parit puolipotkuhousut, potkuhousut, pikkuinen myssy ja tumput ja sukat. Varsinkin nuo kuviolliset potkuhousut ovat ihanat! Sukkien ja temppujen retroväritys ei sen sijaan ihan uppoa...

Vaatekoko 50-56.
Koon 62 vaatetta löytyykin jo runsaammin. Pitkähihaisia bodeja on 6 kpl, puolipotkuhousuja 2 kpl, ja lisäksi potkupuku, kahdet potkuhousut, kypärämyssy, sukat ja sukkahousut. Näissä onkin jo ihania värejä ja kuoseja, varsinkin potkupuku, pöllöpotkuhousut, koirabody ja kelta-vihreä body sekä harmaaraidalliset housut ja yksiväriset bodyt.

Vaatekoko 62.
Pakkauksen ulkovaatteet ovatkin sitten reilumman kokoisia, nimittäin ne ovat kokoa 68-74. Pupukuvioidun toppapuvun saa lahkeiden vetoketjulla myös makuupussiksi ja ruskeassa kevyttoppapuvussa on somat korvat. Lisäksi vauvalle löytyy lämpötilasta ja -rukkaset,  villasekoitehaalari, kahdet puolipotkuhousut ja hauska apina- ja dinokuvioitu body.

Vaatekoko 68-74.

Vuodelaatikko, patja, peitto, aluslakana, pussilakana ja patjansuojus.
Äitiyspakkaus toimii kätevästi vauvan sänkynä, ja siinä onkin valmiina patja, lisäksi on peitto, alus- ja pussilakana, sekä patjansuojus. Pitää ehdottomasti ottaa laatikko testiin sänkynä!

Makuupussi, pyyhe ja tarvikkeet.
Lisäksi pakkauksesta löytyy aivan ihana makuupussi (ihan suosikkini tästä pakkauksesta!), kylpypyyhe, 4 kol sideharsoliinoja, kestovaippa imuineen, unilelu, ruoka- ja kuolalappu, terveyssiteitä, ja pussissa lisäksi vielä ensikirja, kynsileikkuri, hammasharja, hiusharja, talkkia, kuumemittari, kylpylämpömittari, kestoliivinsuojat, nännivoide ja kondomeja. Kyllä näillä alkuun pääsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!