lauantai 11. kesäkuuta 2016

Vauvalle osa 2: Hankittuja vaatteita

Edellisessä postauksessa esittelin tämän vuoden äitiyspakkauksen sisältöä. Jonkin verran vauvanvaatteita on tullut hankittua myös ihan uutena, ja ne käyn läpi tässä postauksessa.

Tossut ovat kokoa 19 ja purulelu saatiin ostosten kaupanpäälle, molemmat Pikku Tipusta.

Vaatekokoa 50 en ole hankkinut kuin ihan vähän, sillä jos vauva on iso, tai kovin pitkä, eivät ihan pienet välttämättä mahdu lainkaan. Muutenkin näin pienten vaatteiden käyttöaika on todennäköisesti varsin lyhyt, joten vähemmälläkin vaatemäärällä pärjää. Tarvittaessa voi sitten käydä ostamassa lisää. Nämä 50-senttiset vaatteet ovat huomattavasti äitiyspakkauksen vaatteita pienempiä, joten nämä tulevat käyttöön ihan ensimmäisenä. Tässä koossa löytyy pari H&M:n kietaisubodya, merinovillainen body (Mikkeliläisestä lastentarvikeliikkeestä nimeltä Pikku Tipu), korvallinen myssy (myöskin H&M), viime vuoden äitiyspakkauksen puputumput ja -sukat (käytettynä ostetut) ja itselläni vauvana käytössä ollut neulemyssy. Joitakin housuja vielä tarvitsisi, joskin elokuussa meillä on sisällä niin lämmintä, että voi olla että pelkkä vaippa riittää!

Vaatekoko 50.
Vaatekokoa 56 on sitten hieman enemmän. Allaolevassa kuvassa H&M:n soma kirahvisetti, jossa on potkupuku, body, housut, myssy ja kaksi paria sukkia. Lisäksi kuvassa on ihanat harmaaraidalliset neulehousut (H&M).

Pikkukirahvi :)
Seuraavassa kuvassa on pari haalaria, myöskin koossa 56, jotka on alunperin ostettu koirilleni! Nimittäin ensimmäisen keran kun ajoin puudeleilta karvat pois, ne palelivat hirveästi lämpimistä keleistä huolimatta, ja silloin ostimme niille vauvanhaalarit. Kovin paljoa ne eivät käytössä olleet, mutta auttoivat reppanoiden pahimpaan paleluun. Haalarit on muistaakseni Kappahlista (edit. ne olikin Lindexiltä). Lisäksi kuvan pupusukat on joskus aikanaan hankittu siskoni ja minun vauvanukeille, nyt pääsevät nämäkin oikeaan käyttöön!

Alunperin vähän erilaiseen käyttöön ostettuja söpöyksiä... 
Koossa 62 löytyy yksi vaatekappale, jonka heiti ehdottomasti halusin vauvalleni ostaa, ja se on tuo valkoinen nallehaalari, jolla on somat korvat ja töpöhäntä (H&M). Kuvan body puolestaan on luultavasti ensimmäinen vauvanvaate jonka olen ikinä hankkinut, se on nimittäin ostettu marketista (muistaakseni Citymarketista) jo monia vuosia sitten, kun olemme äitini kanssa olleet huviksemme pyörimässä vauvanvaateosastolla ihanuuksia hipelöimässä. Nyt sekin saa ihan oikean käyttäjän! Siniset puolipotkuhousut on Pikku Tipusta ja värikkäät housut Marimekolta.

Koon 62 ihanuuksia. 
H&M:ltä on myöskin tämä koon 62 setti, johon kuuluu soma valaskuvioinen body, housut, kaksi paria sukkia ja myssy.

Valassetti koossa 62.
Koossa 68-74 olevat vaatteet on terällisiä puolipotkuhousuja (Pikku Tipu) lukuunottamatta viime vuoden äitiyspakkauksesta. Tykkään paljon enemmän näistä väreistä ulkovaatteissa, kuin tämän vuoden ruskeista sävyistä. Harmaat ja turkoosit housut ovat myös ihanat ja tulevat varmasti kovaan käyttöön! Kaikki nämä löytyivät käytettyinä edullisesti Facebookin äitiyspakkauskirppikseltä.

Vaatekoko 68-74. 
Tällaisia ihanuuksia meiltä siis löytyy, pääsääntöisesti hyvin hempeissä väreissä, sillä jotenkin ne miellyttävät silmääni enemmän, ja sopivat myös loistavasti vauvoille. Kovinkaan paljon tyttömäisiä vaatteita en ole siis hankkinut, mutta ehkäpä jotain vaaleanpunaista ja pinkkiä vielä meillekin tulevaisuudessa eksyy.

2 kommenttia:

  1. Aika paljon noita vaatteita olet jo hankkinut, mutta ovathan ne ihania!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kestovaipoista kiinnostuneen vilkaista myös www.hahtuvahullu.fi

    Itselläni ei ole vauvoja ollut, mutta nuo tuotteet on ihania!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!