maanantai 18. toukokuuta 2015

Arvonnan voittaja ja pikakuulumiset

Nyt on blogihistoriani ensimmäinen oma arvonta järjestetty, ja arvoin juuri voittajan perinteisellä "nimet pienille paperilappusille ja sokkona yhden valitseminen" -menetelmällä. Arpoja oli yhteensä kokonaiset 33 kappaletta, ja voittajaksi valikoitui Katja Optimismia ja energiaa -blogista. Onnea voittajalle! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse.

Viikonloppu tuli jälleen vietettyä synnyinseudullani Kouvolassa, jossa perjantaina juhlistimme perheen kera vanhempieni 33. hääpäivää, lauantaina shoppailimme hieman sisustusihanuuksia (näistä lisää myöhemmin), ja sunnuntaina kävimme Lappeenrannassa juhlimassa 80-vuotiasta mummoani, sekä osallistumassa 76:n talvisodassa kaatuneen, vihdoin koti-Suomeen saadun sotilaan siunaamiseen sankarihautaan. Se oli aikamoinen viikonloppu se.

A:lle puhkesi flunssa lauantai-iltana, ja tänä aamuna minäkin tunsin oloni flunssaiseksi. Nenä vuotaa ja kurkku on kipeä. Voihan räkä, ihan kirjaimellisesti! Viimeisen viiden viikon aikana olen sairastanut kokonaiset kolme viikkoa ja nyt näyttää siltä, että heti kun influenssasta selvisin, niin seuraavana petiin kaataa ihan tuikitavallinen flunssa! Tätä en kyllä yhtään kaivannut, mutta eipä sille mitään mahda. Taidan siis kaivella mummon (sen toisen) tekemän mustaherukkamehun pakastimesta, kun en sitä talvella muistanut sieltä sulatella, ja höyryhengitellä kupista nousevaa herkullista tuoksua viltin alla.

Mukavaa alkavaa viikkoa sateista huolimatta!
Nuha-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!