A teki upean pastataikinan durumvehnäjauhopussin ohjeen mukaan, ja täytteen raastetusta Pecorinosta ja valkosipulista. Minä kaulitsin taikinan ja väkersin raviolit.
Raviolit kypsennettiin nopeasti ruokakermasta, Parmankinkusta, valkosipulista, suolasta ja mustapippurista keitetyssä liemessä yhdessä tuoreen piraatin kanssa. Keitokseen lisättiin lopuksi vielä hieman raastettua Pecorinoa.
A grillasi parsat nopeasti pannussa.
Lentävät parsat. |
Ja tadaa, tämän näköistä siitä tuli. Kyllä oli hyvää! Kirsikoita napsitiin sitten jälkiruuaksi.
Kuulostaapa mukavilta markkinoilta! Viimeksi taisin käydä Kuopiossa veljeni luona ennen joulua, joten kohta olisi taas aika kääntää auton nokka sinne suuntaan :) Ihana kaupunki!
VastaaPoistaOli kyllä tosi mukavat markkinat. Ihania herkkuja joka puolella, joista tuli mieleen Italian ja Ranskan matkat! Kuopio on kyllä hirmuisen kiva kaupunki, varsinkin kesällä. Kannattaa siis ihmeessä käydä pyörähtämässä :)
PoistaKyllä näyttää herkulliselta tuo ravioliannos! Varmasti hyvää!
VastaaPoistaOli kyllä herkkua. Ja mikä parasta - taikinasta, täytteestä ja pinaatista jäi vielä puolet yli, eli tätä syödään vielä huomennakin!
PoistaNäyttääpä hyvältä! Enpä olekaan tehnyt koskaan ravioleja itse, täytyy ehdottomasti joskus testata. :)
VastaaPoistaKannattaa rohkeasti testata! Kannattaa huomioida keittäessä se, että tuorepasta kypsyy todella nopeasti, eli keittoaikaa on noin kolme minuuttia.
Poista