perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tuulikaapin muutos: Tapetointi (vihdoin) valmis!

Nyt se on viihdoin valmis, meidän kodin tuulikaapin tapetointiprojekti nimittäin. Ja voin kertoa, että oli ihan hirveää. Paljon pieniä kulmia, putkia ja patteri. Varsinkin, koska tapetti oli kuviollinen, meinasi usko välillä loppua, sillä kuvion kohdentaminen toi hommaan lisää ei-kaivattua haastetta. Siitä syystä koko urakan loppuunvieminen vei niinkin kauan, kun helpoimmat kohdat tapetoituani silloin huhtikuussa jäin odottelemaan motivaatiota tarttua haastavimpaan loppuun. Nyt se vihdoin tuli, kun A totesi viime maanantaina, että nyt muuten hoidetaan tuo tapetointi loppuun. Ja niin tehtiin.

Nyt kun koko urakka on tehty, olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Se on niin paljon raikkaampi, kotoisampi ja pirteämpi! Kiinnittelin vielä uuden naulakon patterin yläpuolelle, ja sekin sopii muotokielensä (ja toki värinsä) puolesta ihan täydellisesti tapetin kaveriksi. 

Muistin virkistykseksi tässä vielä muutama kuva tuulikaapista ennen tapetointia...


Täältä löydät tuulikaapin esittelyn alkuperäisen näköisenä ja suunnitelma tuulikaapin uudelle ilmeelle.

Tässä sitten kuvat tuulikaapista tapetoituna. Aika kiva lopputulos, vai mitä?
6 kommenttia:

 1. Tämä on yksi mun lempparitapeteista! Hieno ja raikas muutos. Tuulikaappi sai tapetin myötä heti kodikkaan fiiliksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen kovasti tykästynyt tuohon tapettiin, vaikka alkuun en ollut ihan varma siitä. Mutta se vaan toimii! Kovasti tuli taas kaikenlaisia kivoja ideoita, mitä kaikkea muuta voisi tehdä, mutta pelkkä tapetti muutti tilan jo aivan täysin.

   Poista
 2. Ihana tapetti, kyllä hankala urakka kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannatti. Tosi kiva piristys koko asunnolle, kun ensimmäisenä vastassa on noin pirteää seinät!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!