torstai 13. elokuuta 2015

Muutamia uusia juttuja kotona

Meille on tässä kesän aikana hankittu muutama kiva pieni uutuus, joista ensimmäisenä on Saanan ja Ollin ihanat patakintaat. Edelliset oli jo aika karmeassa kunnossa, joten ne saivat väistyä näiden kaunottarien tieltä. Näitä kelpaa pitää esillä!


Patakintaiden takana omassa koulussaan roikkuu kaksi (samanlaista) Design Pylsyn patalappua, jotka toimivat myös hyvin pannunalusina. Ne on ostettu Joutsasta, kun kävimme mökkeilemässä sukulaisten mökillä yhden viikonlopun verran. Design Pylsy on Joutsalaisen kankaanpainajataiturin Anu Pylsyn tuotemerkki, joka sisältää valtavan määrän kaikenlaisia käsin tehtyjä ihanuuksia.

Keittiöpyyhkeet on Lapuan Kankureiden (ostettu Mikkelin Kenkäverosta), ja Haisulipyyhe Finlaysonin.
Pylsyltä tarttui mukaan patalappujen lisäksi kauniita lasinalusia, jotka ovat meidän lasisella sohvapöydällä tarpeen. Ja ovathan ne lisäksi kauniita katsella! Tuo kaupunkikuva on muuten Helsinki.


Tämä allaoleva pussukka on ensimmäinen, mikä tarttui käteen Pylsyllä kierrellessäni. Tosi hauska, ainakin minusta! Olen kuljetellut siinä tällä hetkellä koruja, kuvassa siskoni häissä käyttämäni asusteet - meniköhän vähän överiksi tuon kimalluksen kanssa? Bling bling! Korvakorut ja rannekoru on Glitteristä, sormus Swarovski ja hiuskoriste on hankittu Helsingistä Revelations:lta häitä varten.

Viimeinen juttu on itse tehty. Nimittäin ostin mustaa juuttinarua, lisäsin pari puuhelmeä, avainrinkulan, ja solmin kultaköynnökselleni amppelin. Työnsin katon ja verholistan väliin pitkän ruuvin, ja siellä se nyt roikkuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!