tiistai 1. syyskuuta 2015

Uuden äärellä

Huh! Takana on nyt ensimmäinen päivä sisustusalan opiskelijana. Meitä aloitti täällä Savonia -ammattikorkeakoulussa sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun puolella huimat 44 opiskelijaa. Toistaiseksi ollaan vasta päästy tutustumaan hieman toisiimme, kouluun, tuutoreihin, sekä yleisiin opiskelukäytäntöihin. Huomenna jatkuu samalla teemalla, ja ylihuomenna sitten aloitamme lukujärjestyksen mukaisen opiskelun.

Tämän päivään perusteella olen positiivisesti yllättynyt siitä miten mahtavan oloista porukkaa uudet opiskelijakaverini tuntuvat olevan! Lähes kaikki ovat tehneet jo jonkin verran aiempia opintoja, suoraan lukiosta tulee vain ihan muutama. Taustat ovat hyvin erilaisia, ja se on tosi kiva juttu. Olin myös kuvitellut olevani selvästi muita vanhempi, mutta koska vain pieni osa on vasta koulunpenkiltä vapautuneita, on porukan keski-ikä korkeampi kuin olin ajatellut. Aika saman ikäistä ja henkistä porukkaa tuntui olevan, ja vieläpä hirmu motivoituneen oloista, kun on jo ehkä kokeiltu jotain muuta ja ehditty etsiä sitä omaa juttua. Vaikuttaa siis erittäin lupaavalta! Nyt vaan innolla väsäämään opintosuunnitelmaa ja lukujärjestystä, ja sitten kiinni niihin itse opintoihin. Tästä tulee vielä hyvä!

Nyt nukkumaan, että huomenna en näytä ihan haudasta nousseelta, kun iltapäivällä on opiskelijakorttikuvaus!

Opiskeluintoa kaikille muillekin opintonsa aloittaneille :)

Terkuin 
Noora, muotoilijaopiskelija (ooh, kuulostaapa hienolta!)

2 kommenttia:

  1. Onnea opintoihin! Mun lemppariopelle Ninalle paljon terkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi hyvältä vaikuttaa ainakin tähän mennessä. Nina onkin meidän opettajatuutorina, minäpä välitän terveiset :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!