lauantai 16. huhtikuuta 2016

Meidän koti osa 7: Toisen makuuhuoneen muutos

Elämäni ensimmäisistä asuntokaupoista tuli tänään kuluneeksi kaksi vuotta. Kylläpä on mennyt nopeasti! Vuosipäivän kunniaksi ajattelin jakaa teille kuvia huoneesta, jota en ole blogissa ennen esitellytkään, eli meidän toisesta makuuhuoneesta. Huone on tähän asti toiminut vierashuoneena, ja A:n tietokone- ja soittohuoneena. Nyt, ennen kuin aloitamme sisustaa huonetta vauvalle, esittelen huoneen ja siihen tehdyn pienen pintaremontin. Asuntoonhan oli pari vuotta ennen muuttomme tehty täysi pintaremontti, mutta tämän huoneen tapettiratkaisu ei meitä kellottanut, joten maalasimme ja tapetoimme huoneen oman makuna mukaiseksi. 

Kuvat on otettu kännykkäkameralla (ennen-kuvat) ja tabletilla (jälkeen-kuvat), koska kunnon kameralla otettuja kuvia huoneesta ei ennen muuttosta edes tullut otettua, ja jälkeenpäin huone on ollut aina aika täynnä tavaraa, eikä siis kovin edustavan näköinen... Nyt onkin menossa raivaus, mutta sen tuloksia sitten myöhemmin, kunhan saamme huoneen sisustuksen valmiiksi.

Tässä asuntonäytössä räpsäistyt kuvat, eli ennen remonttia:
Ja tässä kuvat remontin jälkeen: 

Tapetti on Boråstapeterin Lace Metallic 60, ja seinän maalisävy Tikkurilan Valkama. Marokkolainen kattovalaisin on Zoco Homesta, ja harmaa puuvillamatto Askosta. Vaatekaappiin nojaava peili, IKEAn päiväpeitto ja pinkki tyyny kuuluvat meillä kuukauden majailleelle serkkujeni serkulle. 

Mitä tykkäätte muutoksesta?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, tapetti - ja koko muutos - on itsellekin kovin mieluinen. Toimii hyvin myös vauvanhuoneena!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!