torstai 21. huhtikuuta 2016

Torstaipuska

Kuopiossa vietetään tällä viikolla ensimmäistä kertaa Kuopio Design Weekiä, joka huipentuu viikonloppuna Designmarket-tapahtumaan. Siskoni on tulossa tapahtumaan myymään upeita Jenni Saksa Design -asusteitaan, joten nyt on pohjoissavolaisilla hyvä mahdollisuus päästä hypistelemään näitä unelmankevyitä huopakoruja ihan paikanpäällä!

Siskon ja hänen miehensä vierailu innoitti myös siivoilemaan hieman, ja lisäksi hankin Prismasta ihania valkoisia (tai hieman kellertäviä) kukkasia, joista kokosin itse soman kimpun. Kimpussa on yksi nippuliljoja, yksi ruusuja ja yksi tulppaaneja. Tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin! Toivottavasti kissa ei syö näitä heti...

Sohvapöydällä odottaa lukemista myös pari ranskalaisteemaista kirjaa (ai miten niin rakastan Pariisia?!?), joista How to be Parisian wherever you are -kirjan on lukulistallani seuraavana, kunhan nyt luettavana oleva kirja loppuu. Kuinka kasvattaa bébé - Vanhemmuus Pariisin malliin -kirjaa meinasin puolestaan jemmaa äitiyslomaluettavaksi, jos siis maltan. 

Kynsien lakkausta olen suunnitellut jo varmaan pari viikkoa, mutta en osaa päättää kirkkaanpunaisen ja pionin vaaleanpunaisen väliltä. Valintoja, valintoja!
Muistakaahan kaikki alueella liikkuvat tulla viikonloppuna Kuopio Designmarketiin! Tarjolla on ainakin myyjälistan perusteella kaikkea ihanaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Ja ehdottomasti viikonlopun kunniaksi punaista kynsiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, klassinen punainen toimii kyllä aina, eli taidanpa laittaa sitä :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Ja ehdottomasti viikonlopun kunniaksi punaista kynsiin :))

  VastaaPoista
 3. Tulppaanien ja kynsiläkkojen seasta erotin vain tuon Kuinka kasvattaa Bebé -kirjan. Loistava opus. :) Toinen kirja, josta on ollut todella paljon iloa oli Unihiekkaa etsimässä. ;) Sen avulla on jo kaksi lasta saateltu hellästi ja kiukuttomasti untenmaille vuodesta 2012 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos vinkistä! Kuulostaa hyvältä ;) Tuosta Kuinka kasvattaa bébé -kirjasta olenkin kuullut hyvää, joten pitihän se ehdottomasti saada luettavaksi!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!