keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hullujen päivien löytöjä ja tuulikaapin tapettivalinta

Pari viikkoa sitten oli jälleen Stockmannin Hullujen päivien aika ja pitihän minunkin käydä harrastamassa hieman verkkoshoppailua. Olen muiden blogeissa ihastellut Everyday Designin muotoilultaan yksinkertaista ja käytännöllistä paperikassitelinettä, jossa paperinenkin kassi pysyy ehjänä ja on helppo kuljettaa paperinkeräykseen. Meidän kissaeläimellä on kuitenkin tapana tuhota kaikki paperikassit (niistä pitää repiä paloja irti hampailla, se on iiihanaa!), joten telineestä huolimatta paperikassit ei meillä ehjänä pysyisi. Tähänkin löytyy onneksi Everyday Designilta ratkaisu, nimittäin kassitelineeseen sopiva juuttikassi! Se pysyy käytössä taatusti ehjänä ja on ryhdikkään näköinen (eikä siinä ole levottomia kuvioita - vain Everyday Designin logo). Nämä olivat hulluilla päivillä tarjouksena jo viime syksynä, mutta silloin en piheyksissäni tullut niitä hankkineeksi. Nyt kuitenkin klikkasin sekä telineen, että juuttikassin ostoskoriin, molemmat valkoisina. Vihdoin meiltäkin löytyy siisti tapa säilöä keräyspaperi kissan repimien riemunkirjavien paperikasseja sijaan! Ja toimiihan tuo myös lehtien säilytykseen tai muuhun vastaavaan. Kuvia kassista telineineen kunhan saan ten säilytyspaikan riittävän siistiksi...

Toinen ilahduttava löytö Hulluilta päiviltä oli Mazen Crown -naulakko, jonka suunnittelin hankkivani tuulikaappiin koirien ulkoiluvaatteiden kuivattamista ja hihnojen säilyttämistä varten. Mikä tuuri, että sekin löytyi nyt tarjouksesta! 

Meidän tuulikaapin tuleva tyyli alkaa pikkuhiljaa hahmottua, sillä naulakon lisäksi olen myös tehnyt tuulikaapin tapettia koskevan valinnan. Olin pari viikkoa sitten Kouvolassa ja kävimme vanhempieni kanssa piipahtamassa RAK2015 -messuilla, jossa Värisilmän pisteellä oli juuri pohtimani tapettivaihtoehdot esillä. Nyt kun ensi kertaa näin vaihtoehdot luonnossa, oli aivan selvää, että tämä Arne Jakobsenin suunnittelema pienikuvioinen Ypsilon -tapetti on meille se oikea valinta. Väri on juuri sellainen, mistä haaveilin! Messupisteellä jaettiin lisäksi alennuskuponkeja, joilla Kouvolan myymälässä sai seuraavan viikon ajan 30 %:n alennuksen Boråstapeterin tapeteista, joten tapettiakaan ei tarvinut hankkia normaalihintaisena, kun laitoin äitini asialle (itse palasin Kuopioon jo samana päivänä, joten en olisi päässyt tarjousta hyödyntämään). 

Vielä pitäisi valita tuulikaappiin joku hieman esteettisempi kattovalaisin. Se voisi olla joku roikkuvalaisin, jonka johto saa olla reilusti näkyvillä, ja ehkä jotain teollistyylistä, esimerkiksi joku metalliväri voisi olla kiva. Myös musta tai betoni kiehtovat. Koska en osaa vielä päättää, taidan tapetoida seinät, ja kyllä sekin palanen vielä loksahtaa kohdalleen!

Kuva Polyvore

Miltä alkaa näyttää? Katsotaan, josko saisin tapetoitua ja ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!