torstai 9. huhtikuuta 2015

Täällä sairastetaan

Lauantai-iltana oloni paheni pahenemistaan, kunnes lopulta tärisin horkassa peiton alla itkemässä. Seuraavana aamuna kurkku oli aivan turvonnut ja kipeä, ja lämpöäkin oli hieman. Sunnuntaiaamuna kuume kävi 38,5 asteessa, mutta sen jälkeen olen kärsinyt enää kipeästä kurkusta, matalasta lämmöstä ja heikosta olosta. Hiki tulee edelleen jo pienimmästäkin ponnistuksesta ja pisin kävelemäni matka on viime päivien aikana ollut matka postilaatikolle ja takaisin. Sen jälkeen valui hiki pitkin selkää. Ymmärrätte siis varmaan, miksi blogin puolella on ollut täysin hiljaista - en ole jaksanut edes ajatella kirjoittamista. Olen siis sairastellut täällä joko poikkeuksellisen rajua flunssaa tai sitten jonkun sortin influenssaa. Nyt kuitenkin olo alkaa pikkuhiljaa kohentua, niin että ajattelin hieman kertoa kuulumisia myös tänne.

Pääsiäinen meni siis täysin sairastaessa, joten perinteinen sukulaistentapaamisreissu mummolaan jäi harmittavasti tänä vuonna tekemättä. Lisättäköön tähän vielä, että jostain syystä varsinkin makeat herkut ovat maistuneet suussani jotenkin vähän oudoilta, joten sekin vähä nautinto oli jokseenkin pilalla. Muru-kissa on kuitenkin saanut nauttia sille kasvattamastani pääsiäisohrasta, joten onneksi meidän kaikkien pääsiäinen ei ollut täysin pilalla. Ja koirat nyt on tietty nautiskelleet yhdessä köllöttelystä ja päiväunista, niitä ei maailman murheet kamalasti paina!

Toivottavasti teillä muilla meni pääsiäinen vähän mukavammissa merkeissä! Täällä odotellaan innolla kevään tuloa, niin että pääsee laittamaan pihaa! Esikasvatuksia olen tehnyt jo helmikuusta alkaen ja niistä kerron ehkä jossain toisessa postauksessa.

Tässä kuvassa näkyy "kivasti" miten kissankarvaa tarttuu varsin tiukasti mm. mustaan rahiin... Vein siis tähän asti kissan ulottumattomissa kasvaneet ohrat torkkuvan kisun viereen rahille, niin samantien havahtui ja alkoi ohran tyytyväinen rouskutus :D

TV-hyllystöstä on löytynyt uusi hyvä tähystyspaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!