maanantai 20. huhtikuuta 2015

Maanantain sekalaiset

Täällä alkaa vihdoin olla tauti kokonaan selätetty, joten on aika alkaa hommiin! Piha on ankeassa kunnossa, ja tällä viikolla olisi tarkoitus ainakin pestä ja öljytä patio, sekä siistiä kukkapenkit ja pihan pieni nurmialue. Muuten on vielä kaikki ihan kuolleen näköistä, mutta perjantaina huomasin pionin jo kurkistavat maasta!

Pihahommien lisäksi pääsen tuulikaapin tapetointihommiin! Äitini tilasi tapetit puolestani, ne saapuivat viime viikolla (Kouvolaan) ja nyt viikonloppuna siellä käydessäni nappasin rullat mukaan kotiin. Lopputulosta odotan innolla, mutta työlästä tapetoinnista kyllä tulee, koska tila on aika ahdas ja siellä on niin sähkökaappia, patteria, putkia, kuin pientä kulmaakin joka puolella. Eli ensin pitää huolellisesti siivota koko koppi, ja katsella rauhassa mistä urakka on fiksuinta aloittaa ja miten minkäkin kulman saa siistiksi. Tänään taidan aloittaa sillä siivoamisella, ajattelin samalla pestä kaikki pinnat. Josko huomenna sitten liisteröisi.

Ihanan raikas väri, ooh!

Uusimmassa Avotakka -lehdessä on muuten juttu siskoni sulhasesta Jaakko Siltasesta, hän kun kaverinsa Matti Sandbergin kanssa (suunnittelutoimisto Siltanen|Sandberg) voitti Wetterhoffin suunnittelukilpailun ryijystä inspiraation saaneella Taitos -valaisimellaan. Hyvä pojat! Aika veikeän näköinen valaisin, eikö?

Siltanen|Sandbergin Taitos -valaisin toimii niin katto-, seinä-, kuin pöytävalaisimenakin, sillä johdon paikkaa valaisimessa olevassa urassa voi vaihdella.

Viikonloppuna tarttui mukaan myös jotain kivaa olohuoneeseen. Siitä lisää myöhemmässä postauksessa, mutta tässä nyt ensin pieni kurkistus. Arvasittekin ehkä jo kuvista, eli meillä on uusi matto!


Eipä mulla sitten muuta, kun toivottelen teille kaikille energiaa alkaneeseen viikkoon!
Noora

2 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi!