keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Keväisempi olohuone

Tänään keväinen aurinko helli jälleen ja tuntuu vihdoin, että kaamos alkaa olla väistynyt. Tasan viikko sitten minulle tuli tosi keväinen fiilis ja kylvin jo kaikenlaisia siemeniä itämään. Eilen puolestaan ostin kasan tulppaaneja ja tänään annoin olohuoneelle vähän keväisemmän ilmeen. 


Sohvapöydälle laitoin kimpun kauniita valkoisia, hieman vihertäviä tulppaaneja.

TV-hyllystöön laitoin suuren kimpun pinkkejä tulppaaneja, joiden terälehtien reuna on viehättävästi hieman muuta kukintoa vaaleampi. Annon Vekki -maljakossa on pari kirsikanoksaa.Karsiessani vitriinin päällä majailevan kultaköynnöksen kuivaneita lehtiä siitä tipahti pieni oksa, jonka laitoin toiseen Vekki -maljakkoon tuomaan hyllystöön lisää vihreää.


Ylimmälle hyllylle nostin maljakon, jossa on viime viikolla ostamani nippu kirsikanoksia, joiden pienet nuput ovat alkaneet avautua sieviksi valkoisiksi kukiksi. Maljakon juurelle asettelin tekemäni puuhelmiketjun.


Testailin samalla myös hieman erilaisia kuvakulmia...


Vaikka muutokset ovat tosi pieniä, niillä sai kuitenkin selvästi keväisemmän tunnelman, vai mitä sanotte? Joko teillä on kevätfiilis, vai vieläkö haluatte ottaa ilon irti talvesta niin kauan kuin sitä riittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!