maanantai 16. helmikuuta 2015

Ystävänpäivänä

Kaikki ovat jo varmaan korviaan myöten täynnä ystävänpäiväjuttuja, mutta kyllästymisen uhallakin ajattelin silti kertoa omasta ystävänpäivästäni:

Aamulla leivoin juustosarvia A:n paistaessa meille banaanilettuja - juuri niitä karppaajienkin suosiossa olevia, joihin tulee vain banaania ja kananmunaa. Mekin ollaan ihan hurahdettu niihin, suosittelen ehdottomasti testaamaan! Juustosarvien paistuessa pyöräytin vielä mustikkarahkan (eli sekoitin mustikkasosetta ja rasvatonta maitorahkaa). Sitten sytytin pari kynttilää ja nautiskeltiin yhdessä ystävänpäiväbrunssi. Juustosarvet on muuten tehty Kinuskikissan reseptillä, mutta vehnäjauhon korvaan aina sämpyläjauhoilla, jolloin lopputulos on terveellisempi ja myös maukkaampi. Yksi lempiresepteistäni sekin!

Brunssiin jälkeen lähdin ensimmäistä kertaa tapaamaan paria muuta paikallista sisustusbloggaajaa. Tosi kiva tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin, ja mikäs sen parempi päivä uusien ystävien saamiseen, kuin ystävänpäivä! Kävimme yhdessä tutustumassa kuopiolaiseen putiikki SaRa:an, jossa on tarjolla kaikenlaista ihanaa sisustustuotteista vaatteisiin ja herkkuihin. Liike oli ystävänpäivään sopien koristeltu vaaleanpunaisilla ja valkoisilla ilmapalloilla ja tarjolla oli mehua, alkoholitonta mansikkasiideriä ja pipareita. Maistoimmepa porukalla myös yhden palan valkosuklaakakkua, joka oli tosi herkullista! Kiitokset blogikolleegoilleni mukavasta tapaamisesta (seuraavaa odotellessa!!) ja putiikki SaRan omistajalle herkullisista tarjoiluista ja hyvästä palvelusta!

Iltapäivällä A lähti roudaamaan illan keikkaa varten ja minä jäin kotiin elukoiden kanssa puljaamaan. Teimme yhdessä vähän kotitöitä, kuten pyykkien ja tiskien pesua ja illalla sitten rentouduttiin kynttilöitä poltellen teekupposen ja jäätelön kera sohvalla leffaa katsellen. Tai siis minä söin jätskiä, puudelit vieressä kuolaten. Paitsi että villakoirat ei kuolaa (yksi rodun parhaista ominaisuuksista!) ja oikeasti ne tällä kertaa taisivat vain torkkua sohvalla kainalossa. Ei ehkä ihanteellisin ystävänpäivänilta, mutta oikein mukava kuitenkin. Ja oikeastihan nämä karvakamut on mun parhaita ystäviä! ;)

Lopuksi vielä muutama kuva maistiaisiksi meidän brunssista, joka syötiin rennosti sohvapöydän ääressä.Tunnistatte ehkä puuhelmet? Suuret ovat tuliaisia Tukholmasta ja pienimmät tilasin Paaposta. Jouluna seinällä olleen paperitähtiköynnöksen naru pääsi nyt sitomaan helmet toisiinsa. Korvaan sen ehkä myöhemmin nahkanauhalla. 

2 kommenttia:

Lämmin kiitos kommentistasi!