lauantai 14. helmikuuta 2015

Taidetta seinällä - Jenniemilia Design

En malttanut eilen olla vilauttamatta hieman esimakua meidän viimeisimmästä sisustusprojektistamme. Lupasin tänään kertoa asiasta lisää kuvien kera ja tässäpä tämä nyt tulee!

Voitin loppuvuodesta kaksi blogiarvontaa, joista ensimmäisen palkintona oli aiemmin täällä esitellyt Beach House -lakanat. Toinen arvonta oli ihanan Kouvolasta kotoisin olevan Henriikan Aamukahvilla -blogissa (suosittelen muuten lämpimästi lukemaan, aivan ihastuttava ja persoonallinen blogi!) ja palkintona oli myöskin kouvolalaislähtöisen Jenniemilia Designin taulu (arvontapostaus ja lisää tietoa Jenniemilia Designista täällä). Minä onnekas menin ja voitin! Ja kylläpä sattuikin tosi hauskasti, sillä Kouvolastahan minäkin olen lähtöjäni. En voi vieläkään uskoa satumaisen hyvää tuuriani, olen nimittäin haaveillut oikeasta taiteesta omaan kotiini, mutta budjetissa ei vain ole ollut sellaiselle tilaa. Nyt minulla joka tapauksessa sellainen on. Ihka oikea taideteos!


Alkuun vähän jännitin erityisesti teoksen värimaailmaa ja sitä miten taulu meidän kotiimme sopisi, sillä tiesin teoksen olevan varsin värikäs. Mutta epäilykseni osoittuivat täysin turhiksi. Kun näin teoksen, rakastuin siihen heti! Se on moderni ja sopivan abstrakti, mutta siinä on kuitenkin selkeä aihe, teema. Värit ovat juuri sellaisia, joita meidän sisustuksessa ei oikeastaan ole lainkaan - ja se on tässä tapauksessa vain hyvä asia! Tällaisen taulun ei kuulukaan sulautua osaksi taustaansa, vaan sen pitää antaa olla pääroolissa. Ja sen tämä teos kyllä anteeksi pyytelemättä tekee, riitelemättä kuitenkaan muun sisustuksen kanssa. 
Teos on "trashion" -taidetta ja se koostuu kolmesta osasta. Paikaksi sille valikoitui olohuoneen tyhjä seinä, joka on odottanut "sitä jotain". Nyt se "jokin" on ehdottomasti löytynyt. Teoksen aiheena on sopivasti maailmankartta, sillä tykkään hirveästi matkustamisesta. Haluaisin käydä ihan kaikkialla maapallolla! Lisäksi teoksessa risteilee viivoja mantereelta toiselle, tuoden mieleen lentoreitit ja muun mantereiden välisen liikenteen, joka ei koskaan pysähdy. Pidän siitä, että teoksessa on paljon yksityiskohtia, mutta se ei ole lainkaan koristeellinen. Joka katselukerralla löytää jotain uutta. Voi kun tykkään tuosta niin kovasti! Suurkiitos siis Henriikka ja Jenniemilia Design tästä upeasta lahjasta!

Mitäs te lukijat pidätte teoksesta? Eikö sovikin hyvin paikalleen?

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille, muistakaahan halia rakkaitanne! <3

Ystävänpäiväterkuin
Noora

Näinhän siinä tietenkin käy, kun istahtaa sohvalle kuvaamaan... 

"Minuako kuvaat? Kiva! Anna mä poseeraan."

6 kommenttia:

 1. Ompa hieno! :) Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ihan mielettömän upea arvontavoitto!

   Rentouttavaa ystävänpäivän iltaa <3

   Poista
 2. Komea taideteos, hyvin sopii teidän seinälle :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Moderni taideteos sopii loistavasti tähän vastaremontoituun kotiin, ja tuo on ihan kuin meille tehty :)

   Poista
 3. Todella, todella nappivoitto. Upea teos ja tosiaan saa katseen kiinnittymään ja tuo kotiin myös sitä persoonaallisuutta! Paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niin samaa mieltä! Ihan uskomaton tuuri, että voitin jotain näin hienoa ja arvokasta :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!