torstai 5. helmikuuta 2015

Minä ja Michael

Ei, en löytänyt Tukholmasta itselleni uutta rakasta, tai ainakaan sillä tavalla, kuin mitä otsikon perusteella voisi luulla. Olen käsilaukkujen suurkuluttaja, paino sillä kuluttaja-osalla, nimittäin käsivarrellani roikkuu lähes aina käsilaukku, jonka sisältä löytyy noin puolet omaisuudestani. Käsissäni on viimeisen muutaman vuoden aikana riutunut jokunen suosikkilaukku, joita kaikkia yhdistää kaksi seikkaa. Ne ovat synteettistä materiaalia - ja kestävät tosi huonosti käyttöä! Viimeisin suosikkini oli Armani Jeansin ihana kamelin värinen box-mallinen laukku, josta varsin pian oston jälkeen petti ensin olkahihnan toisen puolen lukitus ja pian tämän jälkeen käsikahvojen pinnoite alkoi kuoriutua irti. Nyt pinnoite on lähes kokonaan tiessään ja jäljellä on vaaleat muoviset kahvat ja pinnoitteen viimeiset riekaleet. Ja näky on aivan kamala! Tästä oppineena päätin, etten enää ikinä hanki päivittäiskäyttöön laukkua, joka on jotain muuta materiaalia kuin nahkaa. Kesällä Nizzassa lomailessani iskin silmäni Giorgio Armanin mustaan nahkaiseen laukkuun, mutta 600 €:n laukku on yksinkertaisesti täysin ulottumattomissani. Halusin myös riittävän ison laukun, jonka saa lisäksi olalle. Niinpä ihastuin Michael Korsin Large Hamilton Tote- ja Jet Setter-laukkuihin. Väriksi ajattelin klassisia mustaa tai konjakkia.

Yritin joulualennusmyynneistä löytää haluamani laukun tarjoushintaisena, melkein ostinkin Jet Setterin fuksian värisenä, mutta ne ehtivät loppua ennen kuin ehdin ostopäätöstä tehdä. Lähdinkin nyt Tukholmaan tapani mukaan optimistisena, josko sieltä vaikka laukku alennushintaisena löytyisi. Ja oi sitä onnea, kun sujahdimme erääseen liikkeeseen ja siellä, vitriinin ylähyllyllä, alennuslappujen takana hän odotti minua. Musta Large Hamilton Tote kultaisin yksityiskohdin. Katseemme kohtasivat ja tiesin, että se oikea oli löytynyt. 

Laukku on paksua jäykähköä nahkaa ja se on sopivan tilava. Sisällä on avainlenkki, neljä avointa sisätaskua sekä vetoketjutasku. Sinne sujahtavat vaivatta IPad, järkkäri, lompakko, puhelin, silmälasit, aurinkolasit, ja käsirasva sekä Bebanthen -voide huulille. Ja tilaa jää vielä vaikka kuinka paljon! Laukussa on sekä käsikahvat, että olkahihna ja laukku sulkeutuu napakalla magneetilla. Vetoketju olisi ollut sulkemismekanismina ihanteellisempi, mutta laukku on kaikilta muilta osilta juuri sitä mitä hain, joten tässä olin valmis tinkimään.

Nyt toivonkin minulle ja Michaelille monta onnellista vuotta yhdessä, ikääntyköön Michael kauniisti ja arvokkaasti!


Kuva huoneistostamme Tukholmasta laukun ostopäivänä. Legginsit ja neule Indiska, tossut Mark&Spencer, paita Marimekko, kaulakoru Jenni Saksa design.

Mites muuten, kiinnostaako teitä nähdä välillä myös asukuvia? Voisin silloin tällöin postata myös vaateaiheisia juttuja, mikäli se teitä kiinnostaa.

T. Noora ja Michael

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!