torstai 5. helmikuuta 2015

Tukholman tuliaisetTukholma on ihana kaupunki pullollaan toinen toistaan ihanampia liikkeitä täynnä muotia ja designia. Aion tehdä erillisen postauksen niistä liikkeistä, joissa matkallamme vierailimme, mutta ennen sitä en malta olla esittelemättä ostokseni.

Aloitetaanpa vaikkapa marmorisesta kuusikulmaisesta lasinalusesta, jonka ostin Affärenista. Se sopii hyvin lasinalusena toimimisen lisäksi vaikkapa korujen alle pieneksi tarjottimeksi. Kuten kuvasta ehkä huomaatte, olen jo onnistunut saamaan siihen haalean värjäymän pelkällä vihreällä teellä... Ajattelin kokeilla hinkata sitä tuoreella sitruunalla. Mitä luulette, toimiiko? Miten muuten itse poistatti värjäymär marmorista? Minulle se on materiaalina täysin uusi tuttavuus, enkä osannut edes ajatella, että siihen heti tarttuu kaiki vähänkin värjäävä.


Toinen eniten käytössä oleva hankinta on monesta blogistaan tuttu Hobstar -lasi. Ihastuin niihin vasta nyt ihan livenä sellaisia nähtyäni ja viehätyin niiden monikäyttöisyydestä. Ne ovat paksua lasia ja kestävät siten myös kuumat juomat ja niitä voi käyttää juomalasilla lisäksi maljakoina, tuikkukuppeina säilytyskippoina, ym., joten ihan tavallisesta vesilasista ei siis ole kyse. Hauska idea, sanon minä! Lasissa on kuvissa vihreää paratiisiteetä, nam! Löysin lasini Globenin vieressä sijaitsevasta Globen Shopping -kauppakeskuksesta.Olen suuri teen rakastaja ja minulla löytyykin muutama suosikkitee, jotka tykkään hauduttaa itse irtoteestä. Pusseja onkin jokunen kaapissa peltipurkeissa, mutta samasta ihanasta tee-kahvi-suklaa-kaupasta, josta Hobstarinikin ostin, löysin tuon aivan ihastuttavan japanilaisen teepurkin. Se oli niin kaunis, että minun oli pakko ostaa se. Vaaleanpunaiset kukat tuovat mieleen lumoavan kauniit kirsikankukat ja magnoliat. Sinne aion säilöä suosikkiteeni.

Pahvinen koristeltu laatikko on hankittu Illums Bolighusista. Käyntini oli ensimmäinen kyseisessä liikkeessä ja mikä aarreaitta se onkaan! En millään raaskinut poistua tyhjin käsin, joten hankin laatikon, koska haluan säilöä pienet korurasiani siististi yhden pienen laatikon sisään. Valikoimaa oli paljon ja niistä valikoitui sitten mukaan vietäväksi tämä suloinen laatikko.Puupallot löytyivät myös Affärenista. Aion ostaa lisää vielä pienempiä palloja ja nahkanauhaa ja tehdä niistä ketjun. Aluksi käytän sitä varmaan ihan sellaisenaan koristeena, mutta lopullisena tarkoituksena on tehdä oma versio Ferm Livingin kauniista String -kyntteliköstä.Joissakin kuvissa taustalla lymyilee myös Tukholmasta löytynyt Michael Korsin Large Hamilton Tote. Mutta siitä on tulossa ihan oma postauksensa.

Mitä pidätte tuliaisistani? A:lle toin vastajauhettua tummaa kahvia, joka tuntui olevan mieluista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!