maanantai 10. marraskuuta 2014

Blogihittejä

Blogeja selaillessani olen huomannut joitakin tuotteita, jotka tuntuvat nousevan esiin useammassa blogissa. Osassa blogeista näitä tuotteita ihan nimitetään "blogituotteiksi", kuten esimerkiksi "blogimatto". Väreissä esille nousee erityisesti valkoinen, harmaa, mustavalkoinen ja lämmin kupari, johon olen blogien kuvien myötä itsekin ihastunut! Tässä postauksessa ajattelinkin esitellä näitä blogihittejä, jotka ovat jäänneet mieleeni.

1. Ikea stockholm matto

Kuva: Googlen kuvahaku
2. Tuolit: Hay About a Chair -tuoli, Charles ja Ray Eamesin DSR -tuoli ja RAR -keinutuoli


Kuva: Finnish Design Shop
Kuva: Googlen kuvahaku


Kuva: Googlen kuvahaku

 3. Hay Tray -tarjotinpöytä

Kuva: Finnish Desing Shop
4. String Systemin hyllyt

Kuva: Finnish Design Shop
5. Pöytävalaisimet: &Traditionin Milk ja Muuton Cosy in grey


Kuva: Finnish Design Shop
Kuva: Finnish Desing Shop

6. Kattovalaisimet: Artek A330S Golden Bell, Muuto E27 -lamppu ja Tom Dixon Beat Light -valaisimet
Kuva: Finnish Design Shop

Kuva: Finnish Design Shop

Kuva: Finnish Design Shop


 7. Vaateripustus: Vaaterekit, ripustinkoukut, ja kuparin väriset henkarit (tässä esimerkkeinä Hay Loop Stand -vaaterekki, Hay The Dots -ripustimet ja Hay Hang kupariset vaateripustimet)

Kuva: Finnish Design Shop

Kuva: Finnish Design Shop

Kuva: Finnish Design Shop
 8. Kuparin väriset kynttilänjalat ja lyhdyt: By Lassen Kubus ja Tom Dixon Etch

Kuva: Finnish Design ShopKuva: Finnish Design Shop

 9. Printtitaulut (tässä esimerkkinä Walldesignin Excuse the mess)

Kuva: Walldesign

Tässäpä nyt muutama huomioni. Täytyy sanoa, että näitä toistuvasti eri blogeissa nähneenä olen alkanut todella pitää näistä ja osan haluaisin omaan kotiini! Mm. DSR -tuolit haluaisin joskus ruokapöydän tuoleiksi ja About a Chair -tuolin työtuoliksi. Tray -tarjotinpöytiä on kolmea eri kokoa ja niistä saisi yhdistelemällä vaikkapa kivan sohvapöytäkokonaisuuden. Cosy in Grey -pöytävalaisin on ihana ja valkoinen Loop Stand -vaaterekki kuparisten vaateripustimien kanssa näyttäisi tosi kivalta vaikkapa makuuhuoneen nurkassa tai eteisessä, samoin The Dot -ripustimet harmaan sävyisenä. Kubus -kynttelikkö ja Etch -lyhty ovat myös haavelistalla, joskin Prismasta saa Kubuksen näköisen kynttelikön paljon edullisemmin, joten saatan hankkia sen jossain vaiheessa. Tauluja minulla on vielä varsin vähän ja ripustettuna sitäkin harvempi, ja tykkään mm. näistä Walldesignin mustavalkoisista printtitauluista, joten joku niistäkin saattaa joskus kotiutua meille. 

Mitäs olette mieltä näistä tuotteista? Tykkäättekö? Ovatko nämä blogihittejä ja mitä muita blogihittituotteita jäi mainitsematta?

Sisustusterveisin
Noora

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuosta muutaman tuotteen voisi huoliakin, mutta esimerkiksi tuoleissa on oleellisinta se, onko niissä hyvä istua. Kaikissa desing-tuoleissa ei todellakaan ole hyvä istua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Nämä tuolit olen kuitenkin itse liikkeessä päässyt testaamaan ja omalle selälle ne ovat tuntuneet hyviltä. Tietysti on hyvin paljon ihmisen mittasuhteista kiinni mikä kenellekin sopii, joten parasta on "sovittaa" ne ennen ostamista.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!