maanantai 24. marraskuuta 2014

London calling

Terveisiä täältä Lontoosta! Huomenna illalla on paluu Suomeen, mutta päivällä ehtii vielä kierrellä hieman nähtävyyksiä ja tehdä viime hetken tuliaisostoksia. Saavuimme torstaina hotellille klo 19 jälkeen, emmekä silloin jaksaneet kuin käydä syömässä ja ruuan jälkeen kaaduimme vain väsyneinä sänkyyn. Perjantaina ja lauantaina myimme Jennin tuotteita suomalaisilla joulumarkkinoilla, ja tänään kiertelimme hieman shoppailemassa ja katsomassa nähtävyyksiä.

En ole koskaan ennen käynyt Lontoossa, joten tänne oli tosi hienoa päästä. Lontoo on New Yourkin lisäksi kiinnostavimpia joulunaluskohteita, joten nyt saan toisen niistä ruksattua yli listaltani. Ja tänne aion ehdottomasi tulla uudestaankin!

Yksi suosikeistani täällä on Lontoon metro, jota täytyy kyllä kehua; liikkuminen kaupungissa on tosi helppoa ja vaivatonta! Päivälipun kanssa voi huoletta reissata paikasta toiseen, ja yhteydet ovat tosi hyvät ja nopeat. Tätä jään todella kaipaamaan Suomessa. Lisäksi, kuten muissakin Euroopan suurkaupungeissa, Lontoo ei nuku koskaan. Nyt todella ymmärrän Suomessa vierailevien ihmettelyt siitä miten hiljaista ja autiota meillä on! On Suomi aika poikkeuksellinen. Kyllä se on vaan niin on, että matkailu todella avartaa.

Kuvia en jostain syystä osaa puhelimellani tähän postaukseen lisätä. Se pitää vielä opetella. Kotiin palattuani lupaan koostaa kunnon postaukset sekä joulumarkkinoista että reissusta yleensä.

'Till then!
Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!