torstai 6. marraskuuta 2014

Nuori suunnittelijalupaus

Pikkusiskoni Jenni löysi oman juttunsa jo heti lukion jälkeen ja lähti opiskelemaan Hämeenlinnan Wetterhoffiin muotoilijaksi vaatesuunnittelun linjalle. Sittemmin hän on tehnyt opiskeluun liittyviä harjoitteluja mm. Sofi Oksasen edustuspuvut tekevässä Revelations:lla.

Vaatteiden suunnittelun lisäksi Jenni on suunnitellut mielettömän hienoja asusteita, joita haluaisin teillekin esitellä. Asusteet on valmistettu laserleikatusta huovasta ja hopeaketjusta. Osassa on lisäksi käytetty lasihelmiä. Tässäpä suosikkejani Jennin mallistosta:

Edestä
Takaa

Kaikki kuvat on lainattu Jenni Saksa Designin Facebook -sivuilta.


Mielestäni asusteet ovat aivan upeita! Ne ovat todella monikäyttöisiä ja tyytlitään tunnistettavia. Kuun lopulla olen lähdössä Jennin kanssa Lontooseen Suomalaisen Merimieskirkon joulumyyjäisiin esittelemään ko. tuotteita ja lisäksi Jenniä on pyydetty esittelijäksi ensivuoden Love me do -häätapahtumaan.

Tällä hetkellä tuotteita saa hankittua suoraan Jenniltä Hämeenlinnasta ja muualle Suomeen tuotteita saa hankittua ottamalla suoraan yhteyttä Jenniin. Alla linkit Jenni Saksa Designin netti- ja Facebook -sivuille:

Jenni Saksa Design
Jenni Saksa Design Facebookissa

Mitäs tykkäätte?

Noora

2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan :) Onpa todella upeita koruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ensimmäinen kommentti!! :)

   Kiva kun tykkäät, minustakin ne on tosi hienoja! Ne myös jää hyvin mieleen ja on tyyliltään tunnistettavia. Luulen, että näitä tullaan näkemään tulevaisuudessakin :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!