keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Suomalaisen merimieskirkon joulumyyjäiset Lontoossa

Matkustimme siskoni Jennin kanssa torstaina 20.11. Lontooseen myymään hänen asusteitaan (Jenni Saksa Designista kerroin aiemmin tässä postauksessa) suomalaisen merimieskirkon joulumyyjäisiin. Myyjäiset alkoivat jo torstaina ja ne loppuivat sunnuntaina. Me olimme itse paikalla perjantaina ja lauantaina, jotta ehdimme myös nähdä kaupunkia, minä kun en Lontoossa ollut ennen käynyt.

Kuvat messuilta on otettu lauantaina, jolloin väkeä kyllä riitti ja tunnelma oli tosi mahtava! Oli hauskaa, kun asiakkaita tervehtiessä ei yhtään osannut arvata puhuiko hän suomea vai vain englantia. Monesti kävikin niin, että kesken jutustelun jompi kumpi tajusi molempien olevan suomenkielisiä ja niin kieli vaihtui lennossa! Briteissä asuvien suomalaisten lisäksi törmäsimme ainakin virolaisiin, tanskalaisiin, ruotsalaisiin, norjalaisiin ja saksalaisiin. Lisäksi yhdessä kojussa oli ainakin yksi unkarilainen myyjä. Myyjäisissä oli siis todella kansainvälistä porukkaa.

Sibelius -keskuksen koju, jossa myös Jennin asusteet olivat myynnissä.


Myynnissä oli kaikenlaista hedelmistä taiteeseen. Saksalaisten makkara- ja hot dog -kojulla oli valtaisat jonot.

Teltassa oli tungosta!Ruotsalainen irtokarkkikoju.

Kesä on kuulemma kohta täällä.

Mocktailseja eli alkoholittomia drinkkejä. Oikealla tapaamamme unkarilainen.

Suomalaista pienpanimo-olutta Maku Brewingilta suoraan Tuusulasta.


Virolaisilla kauppa kävi.

Versi designin koju.

Joulupukki oli juuri tauolla. Lapset kävivät kertomassa pukille lahjatoiveitaan.

Porojen sijasta myyjäisissä pääsi huskyajelulle.Ruotsalaiset myivät viereisessä kojussa graavilohta. Ja kauppa kävi todella hyvin!

Tarjolla oli myös makeita ja suolaisia crepsejä eli suomalaisittain lettuja.


Norjalaisia vohveleita.

  

Kaikenkaikkiaan myyjäisissä oli tosi hyvä ja lämmin tunnelma, vaikka Englannin maineen mukaan sää oli varsin kostea... Kiinnostusta Jennin asusteille oli kovasti ja vaikka myynti jäi varsin vähäiseksi, käyntikortit loppuivat kesken ja osa sanoikin ottavansa myöhemmin yhteyttä tilauksen merkeissä. Lisäksi pääsimme näkemään Lontoota, mutta siitä myöhemmin toisessa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!