Alkumaljana oli cavaa. |
Tämän vuoden teemaruokana oli vietnamilaiset kesärullat, joissa kuumassa vedessä pehmennetyn riisipaperin sisään kääritään kasviksia ja riisinuudeleita ja rullaa sitten dippaillaan erilaisissa kastikkeissa. Kastikkeina oli ainakin kalakastiketta, maapähkinäkastiketta ja chilimajoneesia. En ollut aiemmin syönyt kyseistä ruokaa, mutta yllättävän helposti se rullien kääriminen onnistui näin ensikertalaiseltakin! Alla näette taidonnäytteeni.
Lauantaina sitten tehtiin pizzaa ja leivinuuni olikin tunti tolkulla kuumana.
Jokainen sai tuoda haluamiaan täytteitä, joten valikoima oli laaja ja kukin sai tehdä juuri sellaista pizzaa kuin halusi.
Ensimmäinen tekemäni pizza sisälsi edam-juustoraastetta ja mozzarellaa ja lisäksi paiston jälkeen lisäsin parmankinkkua, rukolaa, kirsikkatomaatteja ja parmesanlastuja. |
Näissä mukavissa merkeissä toivotankin iloista alkavaa viikkoa kaikille!
PS. Aloin todella treenata kameran eri asetusten käyttöä ja erilaisissa valaistuksissa kuvaamista. Miltäs teidän mielestänne näyttää?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lämmin kiitos kommentistasi!