maanantai 15. joulukuuta 2014

Hotellissa: Scandic Oulu

Kotiuduin eilen Oulusta kuolemanväsyneenä (täysin oman unirytmini syytä) ja tämä päivä on mennyt aika samanlaisissa merkeissä, eli väsyneenä. Reissu oli kuitenkin mukava, ja tällä kertaa olin kerrankin onnistunut pukeutumaan jäähalliin niin, etten palellut koko päivän aikana! Kisa alkoi klo 8 ja päättyi ennen klo 16, ja halli (Oulunsalon jäähalli) oli keskivertoa kylmempi, joten pidän tätä jonkinlaisena saavutuksena.

Ajattelin blogia aloitellessani, että koska teen taitoluistelutuomarin hommia ja näinollen matkustelen ympäri Suomea eri hotelleissa yöpyen, voisin kirjoittaa myös hieman näistä hotelleista. Aloitetaan siis tästä Oulun Scandic -hotellista, jossa vietin tällä kertaa 2 yötä, koska lauantain kisapäivän jälkeen junia ei enää kulkenut Oulu-Kuopio-välillä ja palasinkin siksi vasta eilen aamujunalla. Näin muuten auringon. Se oli Kajaanissa. Sen jälkeen en enää nähnyt sitä.

Scadicissa majoituin mukavaan varsin tilavaan 2 hengen huoneeseen, jossa oli siis kaksi erillistä sänkyä, istuskelualue ja työpöytä telkkareineen. (Kuvat otettu n. klo 21 aikoihin heti hotelliin saavuttua, joten valaistus ei ole ihan optimaalinen, mutta eiköhän näistä jonkin käsityksen saa).


Kylpyhuone oli siisti ja tilava, valoisa ja lattia oli ihanan lämmin. Lattialämmitys <3. Suihkulle oli näppärä käännettävä lasiseinä, jonka ansiosta koko tila tuntui isommalta. Seinästä seinään kulkeva peili oli myös ihana.

Hoo, väsynyt ja meikitön matkalainen jaksaa vielä hymyillä!
Aamupalasta en kuvia ottanut, mutta tarjolla oli kaikenlaista hyvää, kuten pekonia, munakokkelia, pikkunakkeja, karjalanpiirakoita, pienia croissantteja, erilaisia leipiä, monenlaisia leivänpäällisiä, hedelmiä, puuroa, muroja, pähkinöitä, mehuja, teetä, kahvia, kaakaota... Hyvää ja nälkä pysyi loitolla koko matkan takaisin Kuopioon.

Hotellin palvelu oli myös hyvin ystävällistä ja iloista, henkilökunta tervehti iloisesti aina nähdessään ja hotellista jäikin oikein positiivinen kuva. Hotellin sijaintikin on niin kätevästi Oulun keskustassa ja ihan suoraan leffateatterin vieressä, joten tekemistä löytyy ihan oven ulkopuolelta. Kävelykatukin on vain parin kadun päässä ja rautatieasema-hotelli-välin kuljin sekä tullessa että mennessä kävellen, koska matkaa oli reilut 800 m.

Sellasta tänään,

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!