tiistai 16. joulukuuta 2014

Jenni Saksa Design linnassa

Itsenäisyyspäivän presidentin vastaanottoa vietettiin jälleen tänä vuonna Helsingissä remontoidussa presidentinlinnassa ja upeat puitteet toimivatkin hienona taustana upeille puvuille, kampauksille, meikeille ja asusteille. Siskolleni Jennille päivä oli todella jännittävä (kuten myös muille perheenjäsenille), sillä täysin sattumalta hänen asusteitaan päätyi linnan vieraan ylle punaiselle matolle. Kaksi päivää ennen juhlia Hämeen ammatikorkeakoulun Hamkin rehtorin vaimo Seija Puusaari kävi Wetterhoffin talossa, jossa siskoni työskentelee, hakemassa juhlia varten laukkuaan ja kenkiään Cobblerinalta. Alla olevassa kuvassa puku, kengät ja laukku.

   
Kuva Cobblerinan Facebook -sivulta


Wetterhoffin talolla ollessaan Seija ihastui Jenni Saksa Designin violetteihin Drops -korvakoruihin, jotka hän myös valitsi korvakoruikseen linnaan. Hän tuli myöhemmin hakemaan Jenniltä koristetta kampaukseen ja lopulta hiuksiin päätyikin violetti Halla -rannekoru. Lopputuloksen näette alla.

   
Kuva Jenni Saksa Designin Facebook -sivulta


Kuva Jenni Saksa Designin Facebook -sivulta

Kuva Pasi Liesimaa / Iltalehti

Kuva Pasi Liesimaa / Iltalehti
Tämä ei kuitenkaan ole Jenni Saksa Designin ensimmäinen julkinen esiintyminen, sillä aiemmin asusteita on nähty Voice Kids -ohjelmassa Mira Luotin päällä:

Kuva Jenni Saksa Designin Facebook -sivulta
... ja Hämeenlinnan Marks & Spencers'in VIP-tilaisuudessa Anne Kukkohovin korvissa.
Kuva Jenni Saksa Designin Facebook -sivulta
Aika hieno saavutus, vai mitä sanotte?

4 kommenttia:

 1. Hienoa työtä! On varmasti mahtavaa nähdä omien käsien jälkiä toisten yllä :) Eikä ole pahastakaan nähdä niitä myös julkkisten yllä, hyvää mainosta omalle brändille.
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehdottomasti näin! Ja isosiskonakin saa olla ylpeä, kun pikkusiskon töitä näkyy yllä noinkin suurilla julkkiksilla :)

   Poista
 2. Hei, sain vihdoinkin päivitettyä Itsenäisyyspäivän vastaanotosta blogiini. Laitoin sinne linkin tänne sinun päivitykseesi. Vuoden 2015 terveisin seijap

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!