keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Arvontavoitto ja makuuhuoneen tämänhetkinen ilmeVoitin joulukuussa Koti kaupungin laidalla -blogin arvonnassa Beach Housen parivuoteen lakanasetin, joka on ihanan pehmeää jersey-kudosta. Koska molemmilla koirilla oli juuri juoksut peräjälkeen, ihanat valkoiset lakanat ovat saaneet odotella käyttöönottoa kaapissa... Nyt kuitenkin vihdoin uskalsin pedata lakanat sänkyyn, ja kylläpä ovatkin ihanan pehmeät! Voittamaani settiin kuuluivat siis parivuoteen pussilakana ja kaksi tyynynpäällistä. Ennen tätä meillä ei ollut yhtään parivuoteen pussilakana eikä siis parivuoteen täkkiäkään, mutta onneksi löysin budjettiimme sopivaan hintaan täkin Kodintukusta. Nyt sitten pääsimme vihdoin testaamaan millaista yhteisen kahdelle hengelle tarkoitetun peiton alla on nukkua. Näyttäisi siltä, että selvisimme haasteesta voittajina! Peittoa riitti molemmille ja uusissa lakanoissa nukutti oikein mukavasti. Pitänee kuitenkin vielä tarkistaa A:lta hänen näkemyksensä, voihan nimittäin olla, että peittoa riitti MINULLE, kun hän vain värjötteli kylmissään peiton kulmaan tarrautuen..


Kuten kuvista näkyy, meillä on vihdoin päiväpeitto! Se löytyi Kuopion Kodin1:sen loppuunmyynnistä alennuksesta. Kyseistä Annon vaaleanharmaata päiväpeittoa olen aiemminkin himoinnut, mutta en ole raaskinut ostaa normaalihintaisena. Uutta on myös helmalakana, jonka tärkein tehtävä on hillitä kissan himoja käyttää sängyn kulmia kynsiensä teroittamiseen. Aiemman kokemuksen perusteella helmalakana on ollut toimiva keino, ja sellainen onkin ollut jo jonkin aikaa käytössä vierassängyssämme. Nyt yöpöydälläni on myös syntymäpäivälahjaksi saamani Block -valaisin ja kylläpä se sopii mielestäni paikalleen oikein hyvin, vaikka kyseistä lamppua en alunperin yövaloksi edes tullut ajatelleeksi!  


Kenkäkaapin päällä on rakastamani Pentikin lyhty ja syntymäpäivälahjaksi saamani Lumoavan Bella -kaulakoru kauniissa valkoisessa rasiassaan. Iittalan hiekanvärinen Vitriini -rasia sulkee sisäänsä ketjukaulakoruni.


Asettelin sängylle viltin ja Muru-kissani tulkitsi tämän ilmeisesti merkiksi omasta paikastaan, sen verran onnellisena kissaneiti nimittäin sen päällä loikoili. Oikeastaan koko päivän. Kyllä kissan elämä on sitten rankkaa!

Yhtä reipasta päivää teille muillekin! ;)
Noora

2 kommenttia:

  1. Voi nuo lakanat kyllä näyttävät niin kauniilta ja uskon, että niissä on ihana nukkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä tosi ihanat ja myös hirmu houkuttelevan näköiset! Ihanaa pujahtaa ylellisen pehmoisten lakanoiden väliin :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!