lauantai 17. tammikuuta 2015

Hotellissa: Pietarsaaren Kaupunginhotelli

Olin tänään jälleen tuomarina taitoluistelukisoissa, tällä kertaa Pietarsaaressa. Majoituin reissulla Kaupunginhotellissa (tai no, edelleenhän minä täällä makoilen), joka on viehättävä 100 vuotta vanha rakennus. Huoneeni on kompakti, mutta kotoisa ja mitäpä sitä muuta parin yön majoittumiseen kaipaakaan. Leveä sänky, televisio josta voi katsella hömppäleffoja (eilen Miss Kovis ja tänään Holiday, täydellistä!) ja soma vaaleanvioletti kylpyhuone. Huomenna kurvaan Helsingin kautta, serkun tupaantuliaisbrunssille, ennen kuin palaan takaisin kotiin Savon sydämeen. Tässäpä kuitenkin ennen sitä vielä pari kuvaa hotellihuoneestani.


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kutsuvalta. Siitä alkaa olla jo niin pitkä aika kun viimeksi itse oli hotellissa.. rakastan hotellien tyynyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä ainakin viihdyin oikein hyvin! Itse tykkään erityisesti hotellien lakanoista, on niin ihanaa pujahtaa suihkun jälkeen pehmeiden lakanoiden väliin. Ja hotellissa saa myös nauttia ihanasta yksinolon tunteesta - eikä tarvitse edes tehdä kotitöitä, vaan kaikken ajan voi käyttää ihan itsekseen olosta nautiskeluun!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!