lauantai 31. tammikuuta 2015

Lehdestä luettua

Sain jokunen viikko sitten jännittävän viestin Savon Sanomien sisustustoimittajalta, joka pyysi haastattelua juttusarjaan, jossa kerrotaan ihmisten kodeista. Meidän kodista tulisi yksi näistä esiteltävistä kodeista. Kuinka jännittävää!

Tänään juttu sitten ilmeistyi ja tästä linkistä voitte lukea jutun nettiversion. Huomaa myös jutun alapuolella oleva linkki kuviin. Mielestäni juttu on tosi kiva ja olen hyvin otettu sanoista joilla minua kuvaillaan. Toisaalta tunnistan kyllä itseni kuvauksesta! Ja kaiken lisäksi oli tosi ihanaa saada ammattilaisen ottamia kuvia meidän kodista ja lemmikeistä! 

Terkkuja Tukholmasta!
Noora
Kuvat: Tuire Punkki / Savon Sanomat

4 kommenttia:

 1. Ihania ja tunnelmallisia kuvia, ei ihme, että teidän koti haluttiin esille! Varmasti mahtava kokemus! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Onpa ihana kommentti <3. Oli kyllä tosi kiva kokemus, hirmu jännittävä, mutta nautin kyllä joka hetkestä! Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Hienoa ja teillä näyttää tosi, tosi kodikkaalta ja viihtyisältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ollut tavoitteena ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen :). Joskin aina sitä keksii kaikenlaisia pieniä muutoksia ja parannuksia, mutta vähän kerrassaan... ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!